Jucătorii lui Dinamo sunt în continuare optimiști: “Mai avem jocuri, nu e nimic pierdut!”

Formația din Ștefan cel Mare a remizat aseară, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Voluntari, în runda cu numărul 26 din Liga 1!

Elevii lui Jerry Gane au ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și ocupă în acest moment locul 13 în ierarhie. “Câinii” rămân în continuare foarte aproape de zona fierbinte a clasamentului.

După duelul contra ilfovenilor, mijlocașul italian al celor de la Dinamo, Diego Fabbrini, a vorbit despre situația din acest moment de la echipă și consideră că nu este încă nimic pierdut. Unul dintre oamenii de bază ai “câinilor” este de părere că mai sunt multe meciuri de jucat în acest sezon regulat, iar “alb-roșii” mai au destul timp să își schimbe poziția din clasament.

fabbrini dinamo

“Era important să câștigăm, era important pentru noi, a fost un meci greu. Acum s-a terminat și trebuie să ne gândim la următorul meci. Pentru noi era important să luăm trei puncte azi. Putem schimba ce s-a întâmplat. Asta este fotbalul, trebuie să continuăm să muncim.

Nu sunt jocuri ușoare în campionat, mai avem multe meciuri, avem timp să ne schimbăm poziția. Vreau să joc de la început, bineînțeles, cred că toată lumea vrea. Dar antrenorul decide. Este o situație complicată, dar nu e nimic pierdut, repet. Avem jocuri, trebuie să schimbăm ceva!”, a spus Diego Fabbrini, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Citește și Gabriel Tamaș, despre situația de la Dinamo: „Bineînțeles că mă doare. E păcat unde a ajuns”