Jucătorii lui CFR Cluj mai au de muncă! Edi Iordănescu: ,,A fost aproape de ceea ce-mi doresc”

Meciul dintre FC Hermannstadt şi CFR Cluj, din etapa a 18-a a Ligii 1, disputat la Mediaş, s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru oaspeţi.

Golurile partidei au fost marcate de Romario Pires în minutul 33 pentru Hermannstadt, respectiv Alex Chipciu în minutul 37, Gabriel Debeljuh în minutul 51 şi Mario Rondon în minutul 81 pentru CFR Cluj.

CFR Hermannstadt

Edi Iodănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentta la finalul celor 90 de minute prestaţia echipei pe care o antrenează. Acesta spune că jucătorii mai au de muncă până vor juca ceea ce vrea el şi mai transmite că îşi mai doreşte jucători la echipă.

,,Două treimi din joc au fost bune. Am dat curaj adversarului, iar noi am fost tensionați. Ne-am trezit după primirea golului, la pauză am reglat jocul, a fost aproape de ceea ce-mi doresc și am reușit să întoarcem rezultatul. Am demonstrat caracter, am avut și alte ocazii, ne puteam face meciul și mai ușor.  Debeljuh trece printr-o perioadă bună, mă bucur pentru Chipciu că a marcat, păcat că nu a reușit și Adiță Păun. Rondon a marcat și el după accidentare, a intrat și Latovlevici.

iordanescu

Eu tot mai aștept la întăriri, măcar doi jucători. Am nevoie la mijloc, nu prea am soluții după plecarea lui Djokovic. Am mare nevoie de creativitate, cei doi de la mijloc provin din wingeri.  Mă bucur și că am revenit aici la Mediaș, am trăit mom frumoase aici, era de vreo 2 ori să greșesc banca.”, a declarat Edi Iordănescu la finalul jocului cu Hermannstadt

După acest meci, FC Hermannstadt se află pe locul 14 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate din cele 18 jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, în urma acestui succes, CFR Cluj se apropie din nou de liderul FCSB, având 40 de puncte adunate din 18 etape scurse în acest campionat.

bucurie CFR

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj rămâne în lupta pentru primul loc din Liga 1! Victorie spectaculosă cu Hermannstadt