Jucătorii Craiovei, atenționați înaintea duelului cu FCSB: “Pot strica totul!”

Universitatea Craiova se va întâlni în etapa a 29-a a Ligii 1 cu FCSB, la Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

Derby-ul era programat să se dispute pe Arena Naţională, însă a fost mutat de pe cel mai mare stadion al ţării dintr-un motiv incredibil. Stadionul din Bucureşti nu poate fi folosit din cauza unor probleme tehnice.

Mihăiță Pleșan, fostul jucător al Universității Craiova a ținut să îi atenționeze pe elevii lui Marinos Ouzounidis înaintea duelului cu liderul din Liga 1, FCSB.

mihaita plesan

“Mie, personal, îmi place cum arată Universitatea Craiova. Stă foarte bine în teren, primește gol foarte greu, ceea ce este foarte bine. Este pe un trend bun, dar vin două meciuri care pot strica totul.

E un meci interesant, care îți poate arăta unde ești, mai ales după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj. Sunt două echipe care trag la campionat, dar nu cred că este decisiv, deoarece vine play-off-ul. Acolo se va da lupta. Aici, dacă câștigi, e un punct jumătate.

andrei ivan craiova 1

Îmi place mult cum arată Universitatea Craiova. Sunt două partide care îți pot arăta valoarea și să-ți ridice sau să-ți scadă moralul. Se poate întâmpla să le câștigi pe ambele sau să le pierzi și să ai de muncă din nou cu refacerea moralului,” a declarat Mihăiță Pleșan pentru Fanatik.

Mihăiță Pleșan, fost jucător la FCSB are doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor pregătiți de Toni Petrea.

“FCSB arată bine de la mijloc în sus. Se vede că sunt foarte bine pregătiți. Când un jucător e foarte bine pregătit, el poate face legea la noi în campionat, mai ales dacă are și ceva valoare.

fcsb 4

La ei se vede că există o pregătire foarte bună și știu că au și condiții, cum, de asemenea, are și Universitatea Craiova. Să vedem cum au gestionat echipele această pauză, mai ales că până acum s-a jucat din trei în trei zile,” a declarat Mihăiță Pleșan pentru sursa citată.

Citește și VIDEO | Oltenia atacă Capitala! Băieții lui Marinos Ouzounidis sunt gata de luptă