EXCLUSIV | O legendă dinamovistă pune tunurile pe Contra: ”Un antrenor mare nu ia jucători de 33 de ani!”

Dinamo a câștigat primul meci în noul mandat al lui Cosmin Contra, însă o legendă dinamovistă pune tunurile pe ”Guriță”.

”Câinii” s-au impus în deplasarea de la Mediaș, scor 3-1, și au urcat pe locul 9 în Liga 1, cu 5 puncte.

Dinamo a câștigat primul meci în era spaniolă, însă Dănuț Lupu (53 ani), legendă a roș-albilor, nu este mulțumit de revoluția din Ștefan cel Mare.

Bucureștenii au transferat pe bandă rulantă jucători spanioli, însă fostul mare jucător al ”câinilor” crede că dinamoviștii trebuiau să se bazeze pe jucători români.

”După rezultat.. nu a jucat totuși cu o echipă bună. Ca să-mi placă Dinamo trebuie să mai treacă 5 jocuri. Nouă, românilor, ne place să lăudăm un jucător după un meci, iar apoi nu mai face nimic. E devreme să facem aprecieri. 

Vrei să-ți spun ceva? Contra a antrenat la echipa națională și știu că acolo iei români, nu poți să iei străini. Dacă tot vrei să faci ”New Dinamo”, ai fost antrenor și cunoști problemele care sunt, că sunt foarte puțini români… înseamnă că nu te interesează.

Un antrenor mare formează echipe, nu ia jucători de 33-34 de ani. Plus că jucătorii ăștia, dacă erau extraordinari, nu veneau în România din Spania.” a declarat Dănuț Lupu pentru realitateasportiva.net.

danut-lupu

Citește și Prima concluzie a lui Gigi Mulțescu după ce a primit un nou rol la Dinamo: ,,Nu prea am activitate”