Jerry Gane, principalul vinovat pentru situația de la Dinamo! Suporterii “câinilor” îi cer demisia acestuia

Formația din Ștefan cel Mare a bifat aseară unul dintre cele mai drastice eșecuri din Liga 1, după 0-5 împotriva celor de la Viitorul Constanța, iar acest ultim rezultat se pare că i-a scos din sărite pe fanii „alb-roșilor”!

Dacă pe plan financiar lucrurile nu merg deloc în direcția dorită, iar Pablo Cortacero a dispărut de tot din peisajul clubului, Dinamo are probleme și din punct de vedere sportiv, acolo unde nu izbutesc să adune puncte. Cu gândul la câștigarea Cupei României, „câinii” s-au apropiat din ce în ce mai mult de zona retrogradării, iar ultimele rezultate înregistrate i-au scos din minți pe suporterii echipei.

Imediat după înfrângerea de aseară, suporterii dinamoviști au reacționat împotriva lui Jerry Gane, antrenor care este considerat unul dintre principalii vinovați pentru situația din acest moment a echipei. Astfel, pe grupul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan s-a creat un sondaj prin care suporterii trebuie să decidă cine este de vină pentru criza din momentul de față de la echipă, iar majoritatea sunt de părere că Jerry Gane ar trebui să fie schimbat urgent de pe banca tehnică.

Celelalte păreri ale fanilor dinamoviști sunt aducerea cât mai rapidă a unui director sportiv cu experiență, în timp ce o mică parte consideră că antrenorul de 49 de ani nu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă în acest moment la Dinamo.

Citește și Jerry Gane, după cel mai drastic eşec din acest sezon al lui Dinamo: „Să ne fie ruşine la toţi. Un meci de coşmar”