RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jerry Gane, dezamăgit de Gueye: “Să nu îl mai văd!”

Ionel Gane a reacţionat după ce a primit veste că Magaye Gueye ar fi fost depistat pozitiv cu cocaină. Antrenorul dinamovist s-a declarat dezamăgit total de atacantul în vârstă de 30 de ani.

Gane crede că nimic nu ar trebui să îl mai surprindă la câte probleme a întâlnit în ultima perioadă la Dinamo. Chiar şi aşa, fapta lui Gueye i-a lăsat un gust amar antrenorului care s-a temut pentru un moment că şi rezultatul meciului cu FCSB ar putea fi anulat.

“Nu era de ajuns ce probleme avem, cu ce ne confruntăm. Efectiv am fost în transă până când m-a liniștit doctorul fiindcă m-am gândit că o să pierdem meciul cu Steaua din Cupă! Doctorul mi-a spus că e un caz izolat și nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă. Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. 

Nu am vorbit și nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul” – a declarat Ionel Gane pentru Gazeta.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Magaye Gueye, personaj negativ în Ştefan cel Mare, după ce a fost prins dopat cu cocaină! În iarnă, protagonistul unui alt scandal de proporţii 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare