VIDEO | Magaye Gueye, personaj negativ în Ştefan cel Mare, după ce a fost prins dopat cu cocaină! În iarnă, protagonistul unui alt scandal de proporţii

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv la testul antidoping efectuat după meciul din Cupa României cu FCSB.

Dinamo a fost lovită, după ce chiar ea a cerut o testare, pentru a vedea că jucătorii celor de la FCSB nu sunt dopaţi.

Cel depistat pozitiv, cu cocaină, după cum susţine GSP.ro, nu este la primul episod negativ la formaţia din Ştefan cel Mare.

dinamo magaye

În mandatul lui Cosmin Contra la Dinamo, atacantul a refuzat să joace, invocând stări depresive, din cauza situaşiei clubului de la acel moment.

La începutul anului, Gueye a făcut-o lată din nou. Acesta a petrecut în jacuzzi, alături de Laurette şi înjura clubul, pentru că nu şi-a încasat din salarii.

Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spunea Magaye Gueye.

După episodul jacuzzi, Gueye a fost iertat de antrenorul Ionel Gane, care l-a şi folosit în numeroase meciuri din Liga 1.

Citeşte şi Dinamo, probleme după probleme! Atacantul „câinilor”, acuzat de dopaj!