Iubita lui Florinel Coman le răspunde contestatarilor: “La baza răutății stă frustrarea și frica!”

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins săptămâna trecută fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de acum câteva zile. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

Ioana Timofeciuc, prietena lui Florinel Coman a reacționat după ce a fost acuzată că îi distruge cariera fotbalistului de la FCSB.

IoanaFlorinel2

Ioan Ovidiu Sabău, fost component al “Generației de Aur” consideră că Florinel Coman trebuie ajutat după incidentul cu permisul din Ucraina și în special de partenera atacantului roș-albaștrilor (VEZI AICI).

Ioana Timofeciuc a ținut să le răspundă contestatorilor pe pagina personală de Instagram după ce a fost acuzată că este principala vinovată pentru dificultățile din cariera lui Florinel Coman.

profimedia 0590739255 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

“Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate.

IoanaFlorinel1

Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stă întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe pagina sa de Instagram.

Citește și Noi detalii despre permisul cu probleme al lui Florinel Coman: „Nu ai cum să îți iei rezidență în Ucraina într-o lună!”