Italienii vor să cunoască “perla Europei”. Joacă la FCSB!

Declaraţiile bombastice ale lui Gigi Becali şi-au făcut efectul. Cel puţin în termeni de marketing. Finanţatorul FCSB a stârnit curiozitatea jurnaliştilor italieni atunci când a anunţat că noua clauză de reziliere a lui Moruţan este de 150 de milioane de euro.

După meciul câştigat la Sibiu, 3-1 cu Hermannstadt, Becali l-a lăudat în direct la TV pe Olimpiu Moruţan, pe care l-a comparat inclusiv cu Luka Modric. 150 de milioane de euro era clauza de reziliere pe care finanţatorul FCSB i-o stabilise în săptămâna premergătoare partidei.

“Lui Moruţan îi măresc salariul acum, în iarnă. Ore 8000/lună şi îi fac 13-14.000. Şi îi schimb clauza, pentru că 70 de milioane e prea puţin, mi-e frică că mi-l fură” – anunţase Becali.

Declaraţiile lui Becali au atras atenţia sau, cel puţin, au stârnit curiozitatea în privinţa mijlocaşului de la FCSB.

”M-a contactat cineva că a zis un ziarist din Italia vrea să facă un interviu special cu Moruțan, cea mai mare perlă a Europei, în timpul ăsta” – s-a lăudat finanţatorul vicecampioanei la Digi Sport.

În acest sezon, Moruțan a jucat în 15 meciuri oficiale și a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocașul de 19 ani a fost cumpărat cu un milion de euro de la FC Botoșani. Mai mult, Becali a mai plătit 400.000 de euro pentru 10% din drepturile jucătorului, care rămăseseră în posesia Botoșaniului.

CITEŞTE ŞI: Gaz Metan, dispusă să îl dea pe Olaru la FCSB! ”Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum”