Gaz Metan, dispusă să îl dea pe Olaru la FCSB! ”Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum”

Gaz Metan Mediaș trebuie să facă rost de o sumă importantă pentru a ieși din insolvență, iar pentru acest lucru oficialii ardelenilor sunt deschiși la orice fel de negociere în ceea ce privește transferul mijlocașului Darius Olaru, 20 de ani. 

Cristi Pustai, directorul tehnic al medieșenilor, a vorbit despre o deschidere totală a clubului pentru negocierea acestui transfer. Gigi Becali e gata să le ofere medieșenilor 350.000 de euro pentru a putea obține semnătura lui Olaru.

Pustai

Citește și VIDEO | Pumni și picioare după PSG – Steaua Roşie Belgrad! Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie

Tânărul mijlocaș al Gazului care poate juca atât în bandă, cât și ca atacant a reușit un gol și două pase decisive în acest sezon:

“Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum, nu trebuie să mai facem greșelile din trecut.

La Olaru trebuie să negociem și niște procente care, la un moment dat, vor fi mai importante decât suma pe care o vom primi acum. Olaru valorează mai mult de 350.000 de euro, dar până la urmă în țară există doar FCSB.

darius olaru 1

Totuși, în momentul ăsta, la cum mergem și în campionat, cred că e timpul să ne gândim dacă îl vindem în iarnă sau așteptăm vara. Trebuie să vedem dacă Olaru va juca la Under 21″, a declarat Pustai la Digi Sport.