RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ironii la adresa lui Olimpiu Moruţan: ,,A fost mereu magician! Şi cu calificarea aia”

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, iar asta se vede şi în evoluţiile sale de pe teren.

Forma bună pe care o are mijlocaşul a fost demonstrată şi la ultimul meci disputat în Liga 1, contra celor de la Poli Iaşi, când a marcat un gol fabulos, după un şut din afara careului.

fcsb1 4

Din dorinţa de a da lovitura şi cu acdest jucător pe piaţa transferurilor, Gigi Becali l-a numit pe Moruţan ca fiind ,,magicianul”, pentru modul în acre scoate adversarii din joc.

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama acestei porecle pe care i-a dat-o patronul de la FCSB. Acesta şi-a adus aminte cum Moruţan a făcut să dispară şi o calificare a naţionalei U19 într-un meci contra Ucrainei U19, în anul 2018.

panduru

,,(Despre ”magicianul” Moruţan) Am văzut magicieni la viaţa mea. Chriss Angel, care merge pe apă, alţii cu lei, cu tigri care dispar… el (n.r. Moruţan) face să dispară jucătorii. E adevărat că de la noi din campionat. Passaglia e în faţa lui, apoi după el, la un moment dat nu mai e niciunde… El întotdeauna a fost magician. Şi cu calificarea aia… uite calificarea, nu e calificarea.”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

4 goluri în 17 meciuri a reuşit Olimpiu Moruţan în acest sezon pentru FCSB. Acesta a mai contribuit decisiv la încă 10 goluri marcate de ,,roş-albaştri”.

1.300.000 de euro este cota mijlocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

morutan fcsb

Citeşte şi Verdict dat în scandalul impresarilor: ,,Anamaria Prodan a fost jecmănită”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare