Irina Giurgiu, după experiența trăită la FCSB: “Am văzut cum este organizat un club din România”

Irina Giurgiu, prima femeie antrenor din România cu licență PRO a dezvăluit că a facut practică la echipa finanțată de Gigi Becali, FCSB.

Irina Giurgiu a obținut licența PRO la examenul de la sfârșitul anul trecut, alături de seleționerii României, Adrian Mutu și Mirel Rădoi. Prima femeie antrenor cu licență PRO din fotbalul românesc a dezvăluit că a făcut practică la FCSB alături de Florin Bratu și Dinu Todoran și spune că a trăit o experiență plăcută și a putut să vadă cum este organizat un club din Liga 1.

IrinaGiurgiu2
Irina Giurgiu

“Am făcut practica la FCSB, am participat la câteva antrenamente iar la final am făcut și un proiect despre organizarea clubului. De la juniori, antrenori, câte grupe au, cum se organizează, cum este echipa mare. Mi-a făcut plăcere să fiu acolo și să învăț de la oameni cu experiență.

FCSB Miron Popescu bucurie

Probabil că domnul Gigi Becali știa, pentru că a fost ceva organizat. Am mers împreună cu Florin Bratu și cu Dinu Todoroan. Am făcut o echipă foarte bună.

mihai stoica fcsb profimedia 0349536858 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Am mers să vedem cum se organizează un antrenament, ce înseamnă un club din România. Am învățat foarte multe. Am vorbit cu MM, care ne-a introdus în bază, cu antrenorul principal (n.r. – Toni Petrea), cu preparatorul fizic (n.r. – Thomas Neubert), cu medicii, am avut onoarea de a vorbi cu mai mulți oameni de acolo” a declarat Irina Giurgiu pentru Digi Sport

IrinaGiurgiu
Irina Giurgiu

Citește și Toni Petrea, după o nouă înfrângere suferită de FCSB: “Două înfrângeri care ne pun în dificultate”