Ipoteza care provoacă teamă pentru organizatorii JO de la Tokyo: “Există această posibilitate”

Lotul național de kaiac-canoe s-a întors în țară după ce și-a întrerupt stagiul din Italia, din cauza epidemiei de coronavirus.

Sportivii se antrenează pentru participarea la JO din vară din Japonia, însă Constantin Dîba a venit cu o ipoteză șoc la sosirea pe aeroport.

“Am plecat preventiv pentru că se anunța că toată țara va intra în carantină. Probabil vom sta 14 zile în carantină, ar fi păcat să pățim ceva în acest an olimpic.Din ce am înțeles din surse oficiale, s-ar putea ca Olimpiada să nu mai fie la Tokyo. S-ar putea să fie la Moscova sau Londra”, a fost reacția sportivului.

diba

Canotorii urmează să stea o perioadă la Snagov, fără să intre în carantină, iar hotărârea i-a nemulțumit pe angajații complexului sportiv de acolo. Nu același lucru este valabil și în cazul boxerilor, care vor sta izolați câteva zile înainte să plece spre turneul de calificare la JO.

“Ne-a fost puțin teamă. Am încercat să plecăm cât se poate de repede. N-a fost panică unde stăteam, dar am încercat să venim cât mai repede. Vom sta în carantină câteva zile, apoi vom merge la turneul de calificare pentru Olimpiadă.  Am încercat să stăm cât mai izolați, am purtat măști. O problemă a fost că nu mai găseam măști, dar am încercat să nu intrăm prea mult în contact cu lumea” a spus pugilistul Cristian Filip.

CITEȘTE ȘI –>> Panică la Snagov! ”Ministrul Ionuţ Stroe obligă personalul să deservească sportivii ce vor veni din Italia!”