Panică la Snagov! ”Ministrul Ionuţ Stroe obligă personalul să deservească sportivii ce vor veni din Italia!”

Lotul naţional de kaiac-canoe se întoarce din Italia, iar angajații de la CSN Snagov sunt îngrijorați!

Sportivii români revin în țară din Italia, țară afectată de coronavirus, însă nu vor sta în carantină.

Aceștia vor fi cazați la Complexul Sportiv Naţional Snagov, iar angajații au intrat în panică.

Dacă nu se vor prezenta la locul de muncă, angajații riscă să rămână fără serviciu!

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe, şi directorul CSN Snagov au obligat personalul să aibă grijă de sportivi care se vor întoarce din Italia, potrivit comunicatului Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

“În seara aceasta se întoarce din Italia, cu un avion de linie, lotul naţional de kaiac canoe şi sportivii vor fi duşi cu un autocar direct în Complexul Sportiv Naţional Snagov. În cursul zilei astăzi, 25 februarie, sportivii lotului de haltere au fost mutaţi în Complexul Izvorani şi alţii duşi în CSN Nicolae Navasart. CSN Snagov a fost eliberat pentru cei care vin din Italia. Restul sportivilor care erau în cantonament aici au fugit astăzi din bază la aflarea veştii. Şedinţa cu salariaţii a fost una tensionată şi, având în vedere că oamenii sunt speriaţi de riscul la care se expun, au fost ameninţaţi cu concedierea şi s-au făcut presiuni ca nimeni să nu lipsească în perioada următoare.

Ministrul Ionuţ Stroe şi directorul CSN Snagov obligă personalul să deservească sportivii ce vor veni din Italia, deşi riscul de a fi expuşi la infecţie cu coronavirus este major. Nu se respectă regulile aplicate celor care se întorc din Italia şi care sunt trimişi în carantină la domiciliu şi nu este protejat personalul care deserveşte baza sportivă. Este inadmisbil ca oamenii să fie forţaţi să lucreze în centru de carantinare. Dacă decizia este ca sportivii să fie izolaţi în baza sportivă, atunci să se aducă personal specializat şi materialele necesare. Materialul este trimis în urma solicitării membrilor noştri care ne cer sprijin. Vom sesiza ISU, Jandarmeria şi DSP cu privire la nerespectarea procedurilor în aceste situaţii şi punerea în pericol a salariaţilor” se arată în comunicatul Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, potrivit News.ro.

Citește și EURO 2020, afectat de coronavirus? Anunțul vicepreşedintelui UEFA