Iosif Rotariu: ”Îmi doresc ca lui Dorin să-i fie foarte bine. Nu exclud să ajungă la Steaua”

Iosif Rotariu, fostul mare jucător al Stelei și unchiul lui Dorin Rotariu, ultima țintă a lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB, crede că o mutare a mijlocașului din Belgia în România este posibilă.

”N-aş putea spune eu, el ştie cel mai bine, dar niciodată să nu spui niciodată. Mitriţă, de exemplu, s-a întors din Italia şi joacă bine în România. E important să meargă la o echipă care-şi propune obiective, iar FCSB îşi propune obiective mari. Vă spun din punctul meu de vedere, nu am vorbit cu el, nu ştiu nimic. Ca fost stelist, îmi doresc să-i fie foarte bine lui şi nu exclud să ajungă la Steaua”, a declarat Iosif Rotariu, citat de Prosport.

Iosif Rotariu (55 de ani) a jucat în două rânduri pentru Steaua, între 1986 și 1990, respectiv 1997-1998, și a câștigat patru titluri și trei Cupe ale României în tricoul ”roș-albastru”.

De cealaltă parte, nepotul său, Dorin Rotariu (22 de ani) a evoluat pentru Dinamo, între 2012 și 2017. După o jumătate de sezon fără mari performanțe la Club Brugge, tânărul internațional român a fost împrumutat la Mouscron, pentru care a reușit 9 goluri în 28 de partide în prima ligă din Belgia.

Iosif Rotariu, despre nepotul Dorin: ”Are ceva oferte”

”Acum nu ştiu cum gândeşte el, pentru că a jucat la Dinamo. Eu cred că Dorin e un jucător cu foarte multe calităţi, ajuns la maturitate. E unul dintre puţinii jucători români care dă goluri şi care simte poarta foarte bine. A acumulat mult din punct de vedere fizic, ar avea un randament foarte bun la o echipă de top din România, dacă s-ar întoarce”, a mai spus Iosif Rotariu.

“Situaţia lui e destul de incertă. Nu face parte din lotul echipei din Brugges, chiar şi după sezonul excelent de la Mouscron. Probabil antrenorul are o altă viziune, o altă tactică şi nu-l include în planurile de viitor. Se pregăteşte separat de echipă, aşteaptă să se transfere la un alt club. Are ceva oferte”, a completat fostul finalist al Cupei Campionilor Europeni.