Gigi Becali încearcă să dea lovitura anului în România! Ionuț Radu, noua țintă a patronului de la FCSB

ionut radu echipa nationala

Internaționalul român în vârstă de 23 de ani, Ionuț Radu, este legitimat în acest moment la Inter Milano, însă șansele acestuia de a continua în tabăra “nerrazurrilor” sunt destul de mici!

Căpitanul României U21 de la turneul final din 2019, Ionuț Radu, are șanse tot mai mari să se despartă de Inter la finalul acestui sezon. Goalkeeper-ul român s-a întors pe Giuseppe Meazza în vara anului trecut, dar potrivit presei din peninsulă, Radu este pe picior de plecare, asta deoarece italienii au în plan să transfere un alt înlocuitor pentru titularul de drept, Samir Handanovic.

ionut radu

Acum, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, se pare că încearcă să dea lovitura anului în România prin aducerea lui Ionuț Radu la echipă. Conform ultimelor informații, finanțatorul “roș-albaștrilor” s-ar fi interesat de situația portarului român și ar fi tentat să îl împrumute pe goalkeeper în Liga 1. Singura problemă este reprezentată însă de salariul lui Radu, care încasează în acest moment nu mai puțin de 2 milioane de euro anual, iar orice echipă dorește să îl împrumute pe acesta trebuie să plătească jumătate din salariu.

Ionuț Radu a mai fost în curtea celor de la FCSB, în perioada junioratului, dar mai apoi a fost nevoit să plece în momentul în care milionarul din Pipera a decis să oprească investițiile de la Academie.

7.000.000 de euro este cota lui Ionuț Radu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Goalkeeper-ul român nu a prins niciun minut în acest sezon pentru formația de pe Giuseppe Meazza.

Citește și Ghinionistul de serviciu! Ce scrie presa din Italia despre Ionuț Radu