Ghinionistul de serviciu! Ce scrie presa din Italia despre Ionuț Radu

Sursa Foto: Profimedia Images Ionuț Radu

Inter Milano, echipa lui Ionuţ Radu, a devenit noua campioană a Italiei şi a pus astfel capăt dominaţiei celor de la Juventus.

Cei de la Inter au devenit matematic campioni în Serie A, în urma rezultatului de egalitate înregistrat între Atalanta şi Sassuolo, scor 1-1.

profimedia 0598408301 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Profimedia Images Ionuț Radu

Internaționalul român, Ionuț Radu ar putea pleca la sfârșitul sezonului de la Inter Milano, portarul formației de pe “Giuseppe Meazza” este dorit de o echipă tot din Serie A. Verona, echipa de pe locul zece din Italia este interesată să îl achiziționeze pe Ionuț Radu, care nu a prins niciun minut în tricoul “nerazzurrilor” în acest sezon, potrivit celor de la sempreinter.com.

Italienii de la Gazzetta Dello Sport au scris că românul Ionuț Radu a fost ghinionistul de serviciu în acest sezon pentru că nu a avut șansa să debuteze pentru formația lui Antonio Conte.

“Fără notă și, în același timp, puțin ghinionist, deoarece amânarea meciului cu Sassuolo i-a oferit lui Handanovic șansa să se recupereze după ce a fost depistat cu COVID-19 și i-a interzis lui Radu debutul în acest sezon. A așteptat o șansă și în Cupa Italiei, dar nu a venit niciodată” au scris cei de la Gazztta Dello Sport.

7.000.000 de euro este cota de piață a portarului român în vârstă de 23 de ani, potrivit site-urilor de specialitate.

Ionut Radu profimedia 0570507052
Ionut Radu. Sursa foto: Profimedia Images

Citește și Inter, noua campioană din Italia! 11 ani au trecut de la ultimul titlu cucerit