Ionuț Negoiță le dă o replică DURĂ spaniolilor: „Nu dăm Dinamo oricărui papagal!”

ionut-negoita-dinamo

Ionuț Negoiță a fost la un pas de vânzarea clubului Dinamo către un fond de investiții din Spania, însă negocierile au căzut, spune actualul patron majoritar al grupării, după ce spaniolii nu au putut face dovada faptului că dețin cel puțin cele trei milioane de euro pentru plata datoriilor pe care le-a adunat clubul.

Spaniolii nu i-a inspirat încredere lui Negoiță, iar acesta a luat decizia de a respinge oferta, deoarece ibericii nu au fost capabili să dea „dovadă de bună credință”.

„Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Am oferit un comunicat de presă pe site-ul clubului, cred că spune cel mai bine ce vrem.

Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri. Vrem să știm cu cine discutăm.

Dacă e firmă serioasă, respectabilă, poate să facă dovada a 3 milioane de euro ce-ar urma s-o investească în club. Să facă dovada, nu îmi virează mie acum banii ăștia. Am zis 3 milioane, ca dovadă de bună credință, restul până la 10 milioane de euro mergem pe încredere, poftim!”, a spus Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și • Spaniolii ies din nou la atac! Noi acte de la negocierile cu Negoiță. Curea intră în război cu suporterii