Cea de-a treia înfrângere consecutivă suferită a scos la iveală apele tulburi de la Dinamo! După eşecul de la Iaşi, Florin Bratu l-a desfiinţat pe căpitanul Dan Nistor, jucător pe care îl şi înlocuise la pauza meciului. Zilele lui Bratu în Ştefan cel Mare par însă numărate. Conducerea a anunţat că este aproape de a-i prelungi contractul mijlocaşului.

Înlocuit la pauză după un schimb de replici avut cu Florin Bratu, Dan Nistor şi-a sfidat, involuntar sau nu, atât antrenorul cât şi coechipierii. Căpitanul alb-roşiiilor a fost surprins de camerele TV în timp ce citea şi scria mesaje pe telefonul mobil în repriza a doua a meciului cu Poli Iaşi. Nistor nici măcar nu urmărea partida aflată în plină desfăşurare.

„N-am avut niciun schimb de replici, suntem o relaţie foate bună antrenor-jucător. Îmi scriau foarte multe persoane de ce am ieşit. Tuturor le-am spus că asta a fost decizia antrenorului şi trebuie să o respectăm. E o situaţie neplăcută pentru mine. Sunt foarte dezamăgit că nu pot să fac mai mult, dar de unul singur e greu. Trebuie să ieşim din pasa asta şi să începem să câştigăm pentru etapele trec. Nu am să cer nicio explicaţie. Asta a fost decizia dânsului şi o respect” – a declarat Nistor la final.

În schimb, Florin Bratu a răbufnit împotriva jucătorului pe care îl consideră principalul vinovat pentru degringolada prin care trece propria echipă.

„Este un jucător care nu respectă pe teren nimic din ce îi spun, am încercat să nu îi dau prea multe sarcini. E căpitanul lui Dinamo și când a venit la mine în birou și mi-a spus că vrea să meargă la Steaua, era sa cadă cerul pe mine. Și iată că, așteptând de la el, mi i-a tocat pe cei mici. Ei aud numai de zeci de mii de euro si ei au o mie sau două mii de euro. Li se pare nedrept. ‘Dacă el vorbește de zeci de mii de euro și nu dă un șut la poartă, sunt și eu îndreptăți, nu?’ E dureros si nu pot să trec cu vederea că și-a bătut joc de munca mea. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici” – a fost tirul lui Bratu împotriva căpitanului dinamovist.

Conducerea clubului a intervenit în discuţie prin vocea preşedintelui Alexandru David. Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, acesta a considerat răbufnirea lui Bratu „un nou exemplu de lipsă de experienţă”. Nu ne poate pune să alegem între el şi Nistor, a adăugat David, care a anunţat şi că s-a ajuns la un acord cu jucătorul pentru prelungirea contractului. „Orice antrenor este în pericol după trei înfrângeri consecutive” – a fost punctul de vedere al oficialului din Ştefan cel Mare.