Ioan Niculae poate ieși din închisoare în curând! Când se va lua hotărârea

După ce condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, patronul Ioan Niculae poate fi eliberat în curând.

Omul de afaceri a fost condamnat în dosarul InterAgro pe 19 februarie, dar ar putea fi eliberat în cel mai scurt timp de comisia penitenciarului Rahova, la doar două luni de la încarcerarea sa. Decizia va fi luată în discuție la începutul săptămânii viitoare în Comisia de liberări condiționate a penitenciarului menționat, au precizat specialiștii în drept penal, conform G4Media.ro.

ioan-niculae

În vârstă de 66 ani, Ioan Niculae poate fi eliberat după doar două luni deoarece a executat deja proporția de o treime în cazul deținuților de peste 60 ani, ceea ce înseamnă puțin peste 600 de zile din pedeapsa de cinci ani pe care a primit-o în februarie, conform calculelor. Patronul Astrei poate fi eliberat condiționat datorită celor 600 de zile considerate deja executate, în urma contopirii acestei pedepse cu cea primită anterior, în dosarul „Mită la PSD”.

ioan niculae

Dacă omul de afaceri va primi aviz favorabil de la comisia închisorii, ultimul cuvânt îl va avea instanța. Niculae a fost condamnat pentru spălare de bani, cumpărare de influență și instigare la evaziune fiscală, în dosarul InterAgro.

CITEȘTE ȘI –>> Decizie de ultim moment la Astra! Cine va conduce clubul de acum înainte, deși se anunțase că fiica lui Ioan Niculae va prelua totul