Decizie de ultim moment la Astra! Cine va conduce clubul de acum înainte, deși se anunțase că fiica lui Ioan Niculae va prelua totul

ioan-niculae

Giurgiuvenii traversează din nou o perioadă delicată, după ce patronul Ion Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare!

Situația de la Astra Giurgiu este una agitată ca întotdeauna, iar viitorul clubului este unul incert în aceste momente, în ciuda faptului că oficialii echipei au dat asigurări că nimic nu se va schimba odată cu dispariția lui Ioan Niculae din viața fostei campioane a României.

După ce s-a vorbit despre o eventuală preluare a afacerii de către fiica patronului de la Astra Giurgiu, Adina Niculae, lucrurile se pare că s-au schimbat între timp, iar conducerea clubului va fi preluată de președintele echipei, Dani Coman. Astfel, directorul sportiv al fostei campioane a României, Bogdan Mara, a ținut să lămurească viitorul echipei lui Eugen Neagoe și să aducă noi precizări.

dani-coman

Din păcate, a fost făcută o confuzie. Apărea că doamna Adina s-ar implica la echipă. Nu este deloc adevărat. A fost mereu alături de domnul Niculae, dar noi am transmis după meciul cu Dinamo faptul că la hotel a venit doamna Niculae, însă este vorba de soția domnului Niculae.

Am avut nevoie de acest lucru, a discutat cu noi, cu Eugen, cu căpitanii de echipă, ne-a asigurat de sprijinul ei. Ea este un releu între patron și noi. Dânsul și-a pus anumiți oameni care se ocupă de afacerile dânsului și de echipă. Drept de semnătură are Dani Coman la echipă, el este cel însărcinat să ducă lucrurile mai departe și să facă ce e necesar ca echipa să meargă”, a spus Mara, potrivit Digi Sport.

Citește și Situația de la Astra, în atenția presei din Elveția: „Șefii ne spun că Niculae va ieși în trei, patru luni din închisoare!”