Ioan Becali îi atacă DUR pe spaniolii care au încercat să preia Dinamo: „Niște trepăduși!”

Un fond de investiții din Spania condus de Herminio Menendez a fost la un pas de preluarea clubului Dinamo, însă Ionuț Negoiță a respins oferta spaniolilor, motivând că aceștia nu au putut face dovada că dispun de bani pentru investiții.

Impresarul Giovanni Becali consideră că vânzarea clubului către iberici ar fi fost o greșeală și-l numește „trepăduș” pe omul care a intermediat negocierile.

„Trepăduși! Toni Curea e un trepăduș. E un puști care venea pe aici și bătea discotecile. Nu știu dacă mă știe el pe mine… Mie îmi pare rău că s-a băgat Andone în asta. Îmi pare rău și pentru conducerea lui Dinamo.

Mă bucur că suporterii au fost inteligenți și au obținut informațiile despre acei oameni. Cei de la Dinamo nu s-au interesat așa cum s-au interesat suporterii. La Dinamo acum e liniște. Suporterii pot face o societate cum sunt cele din străinătate și să devină prima echipă cu o societate anonimă din România, dar trebuie să strângă 20.000 de socios. Ei trebuie să măreasscă această taxă. Ce ar fi ca să ai 5.000 de oameni care să plătească 1.000 și ceva de euro?”, a spus Giovani Becali pentru ProSport.

giovanni bani

Cunoscutul impresar nu crede că Borcea va mai investi la Dinamo.

„Borcea rămâne simpatic cu declarațiile lui, dar și el îl știe pe Cornel Dinu. E omul care l-a băgat în fotbal și probabil de asta îi dă calde. Patrik e un dinamovist teribil, dar asta nu înseamnă că Borcea să arunce cu milioanele pentru a deveni investitor la Dinamo”, a mai spus Becali.

Citește și • Un jucător cheie al lui Dinamo vrea să devină cetățean român: „Iubesc România”