RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O nouă investiție imensă care se pregătește în Liga 1!

O nouă forță poate să apară pe harta fotbalului românesc în curând. Bacăul poate să revină printre echipele importante ale campionatului după mai bine de 10 ani. 

Frații Andrei și Dragoș Pavăl, patronii unei celebre rețele de magazine de bricolaj sunt deciși să investească în fotbalul din România. După o primă încercare de a cumpăra Viitorul de la Gică Hagi, oamenii de afaceri vor să ia un proiect de la zero și să îl crească în anii ce vor urma. Aceștia vor să readucă la viață echipa de fotbal din orașul lor natal. Bacăul se zbate în mediocritate de mai bine de 14 ani.

Atunci a părăsit Liga 1 trupa fanion din urbea moldavă, FCM Bacău, care s-a și desființat ulterior. Anuntul unei posibile implicări a celor doi a fost făcut de unul dintre foștii componenți ai echipei respective. Florin Lovin a dezvăluit că planul fraților Pavăl cuprinde și construirea unui stadion de 25.000 de locuri la Bacău care urmează să fie administrat de Primărie.

„Sunt ezitări, sunt discuții cu frații Pavăl, dar cred că până la urmă se va face ceva”, a declarat Florin Lovin, la PRO X.

CITEȘTE ȘI –>> Sportivul celebru care a avut parte de o experiență inedită! S-a întâlnit cu Kim Jong Un

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare