Întoarcere de senzație la Dinamo? Anunțul făcut de Mircea Rednic. “Puriul” îl atacă pe Contra

Mircea Rednic a vorbit despre problemele celor de la Dinamo. Fostul antrenor a făcut referire la Ionuţ Negoiţă, Florin Prunea, dar și la Cosmin Contra.

Puriul spune că poate ajuta financiar clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Nu am vorbit cu nimeni. Eu am fost acolo, cu banii împrumutați de mine s-a luat licența. Am adus jucători gratis pe salarii mici. Proiectul pe care am vrut să-l pun în aplicare nu s-a mai aplicat.

Cei care m-au dat afară să răspundă acum. Eu să vin să scot castanele? Eu sunt dispus să ajut, de aia mă doare. Toți sunt dinamoviști, când e vorba de bani dispar toți.

De un an de zile ai fost președinte la Dinamo, nu ai adus un ban. El (n.r.: Florin Prunea) doar dădea din gură. Ai spus că îți dai demisia? Acum vrea banii!“, a declarat Rednic, la Digi Sport.

rednic

Banii întârzie să ajungă în conturile jucătorilor și ai antrenorilor, iar aproape toți fotbaliștii legitmați la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare și-au depus memorii pentru a devenit liberi de contract.

În afară de datorii, acum se mai adaugă 5-6 milioane. Cum poți să aduci jucători pe salarii de 30.000 (n.r. de euro pe lună)? Pe ce te bazezi?

Cine să vină acum? Uitați-vă deja jucătorii își depun memorii. Vor fi liberi de contract și își vor cere salariile. Nu au fost fraieri, au semnat pe doi ani.

Nu, conducerea veche nu aveam nicio legătură pentru că am plecat cum am plecat. Cu cei noi nu am discutat. Contra trebuie să o scoată la capăt. Domne’, jucători de valoare… dar noi nu vedem nici rezultate nici în joc. Să dăm vina pe jucători? Acum de ce se plânge? Și antrenorul trebuie să arate responsabilitate”, a mai spus Rednic.

contra 3

Următorul meci al echipei Dinamo este programat vineri, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Partida se va disputa în cadrul etapei a 11-a a Ligii I. După primele 10 meciuri, alb-roșii ocupă locul 15, penultimul, cu 6 puncte.

Citește și – Reacția lui Mircea Rednic, după ce a pierdut procesul cu Florin Prunea: “Voi formula apel”