Reacția lui Mircea Rednic, după ce a pierdut procesul cu Florin Prunea: “Voi formula apel”

Mircea Rednic a oferit o primă reacție după ce a pierdut procesul cu Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo.

Cel poreclit “Puriul “l-a dat în judecată pe fostul oficial al alb-roșilor pentru o declarație făcută în vara anului 2019.

Singurele probe depuse în instanță au fost niște extrase din articole apărute în mediul online. Așteptăm motivarea instanței în baza acestor ‘probe zdrobitoare’ depuse de Prunea, dar și raportat la probele depuse de mine.

Împotriva deciziei voi formula apel, urmând ca un alt complet să analizeze cele susținute de mine. Am încredere că instanțele de judecată își vor face propriul examen de apreciere asupra probelor depuse de ambele părți, în mod echitabil”, a spus Mircea Rednic, pentru Pro Sport.

rednic

La rândul lui, Florin Prunea a declarat că probele sale “au fost zdrobitoare”.

Documentele pe care le-am depus la instanță au fost zdrobitoare. Avocații s-au ocupat, azi am primit și eu vestea. Era normal, el m-a dat în judecată.

El cu fiica lui. Îmi cereau 700.000 de euro, mi se pare. Cam așa. Era clar că instanța va respinge pentru că probele au fost zdrobitoare. Am avut dreptate cu tot ce am spus”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.

prunea dinamo

Respinge acțiunea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de la comunicare, apel care se va depune sub sancțiunea nulității la tribunal”, se arată pe portarul.just.ro, site-ul Ministerului Justiției.

Citește și – Corneliu Papură a anunțat obiectivul la Universitatea: “Sperăm să aducem titlul la Craiova”