Internaționalul român ținut pe loc de clubul său: “S-ar fi lăsat cu amenzi și rezilieri”

Adrian Rus a rămas în această perioadă dificilă în Ungaria, din cauza amenințării unor sancțiuni din partea șefilor grupării unde evoluează. 

Fundașul și-a dorit să revină în România după izbucnirea pandemiei de coronavirus, dar a aflat că în urma unei astfel de decizii ar putea fi aspru penalizat.

“Am primit ordin din partea clubului să nu părăsim ţara, pentru că se va lăsa cu amenzi şi încheierea contractului. Nu voiam să îmi creez probleme. Am noroc că este prietena cu mine şi trecem împreună peste această situație. 

Primul lucru pe care îl voi face va fi să merg acasă, în România. Îmi este dor de casă şi de tot ce ţine de România. Nu am stat să număr câte filme, dar cred că am văzut vreo două seriale şi două filme” a spus Adrian Rus pentru Telekom Sport.

adrian rus

În schimb, Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au ales să părăsească țara vecină și au fost dați afară de Kisvarda.

“Cei doi jucatori au călatorit în România făra permisiunea noastră. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor” a fost motivația conducerii clubului maghiar în privința celor doi fotbaliști.

CITEȘTE ȘI –>> Cea mai urâtă aniversare pentru Rednic: “Copos nu știa, m-a dat afară”