Internaționalul român care va schimba echipa în această vară: “Nu va mai continua la noi”

Tudor Băluță este aproape de finalul aventurii sale la Dinamo Kiev. Românul a fost adus la echipa de Mircea Lucescu și tot antrenorul român a făcut anunțul în privința viitorului mijlocașului. 

Fotbalistul de 22 de ani a venit împrumut în Ucraina de la Brighton, dar a prins doar 3 meciuri în tricoul “dinamoviștilor”. De fiecare dată Lucescu a contat pe el în finalurile de partidă.

„A fost accidentat, a facut operatie, a avut o fractură, de abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile, și-a scos aparatul ăla. A avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca pănă la sfârșit și bineînțeles că și-a încheiat anul aici”, a mărturisit antrenorul român după derby-ul cu Șahtior. 

baluta dinamo kiev

Cumpărat de Brighton, fostul fotbalist al Viitorului, nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a englezilor. Sezonul trecut, jucătorul cu 7 selecții pentru naționala României a mai fost trimis împrumut în Olanda, la ADO den Haag.

“Nu pot decât să îi doresc să aibă parte de un club care să îl înțeleagă și el să înțeleagă clubul. Şi mai rămâne să fie sănătos. Nu se pune problema să mai continue, în niciun caz”, a mai dezvăluit Lucescu. 

lucescu dinamo kiev alkmaar

CITEȘTE ȘI –>> Mihăilă a intrat în gura antrenorului de la Parma: ,,Este lipsit de experienţă”