După ce a fost protagonistul unuia dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului 2017, Floyd Mayweather, 41 de ani, este pregătit să-și pună iar mănușile și să intre în ringul de box.

Pugilistul a confirmat că e gata pentru Khabib Nurmagomedov, rusul de 30 de ani. A anunțat și suma astronomică pe care o așteaptă după confruntarea cu acesta:

”Când îl voi înfrunta pe Khabib, voi primi desigur un cec de 9 cifre. Mai mult fată de cât am câștigat din lupta cu McGregor. Probabil cu încă 100 de milioane. Am garantată o sumă între 110 și 200 de milioane de dolari”a declarat ”Money” pentru TMZ Sports.

Citește și Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de FRF! Ce se va întâmpla în perioada următoare

Floyd a mai explicat jurnaliștilor și despre regulile luptei. Meciul se va disputa pe reguli de box, exact ca în cel cu irlandezul McGregor. ‘El m-a provocat deci trebuie să vină în lumea mea”, a adăugat americanul.

Rusul l-a provocat pe Floyd prin intermediul unui videoclip în care îi explica motivul pentru cei doi ar trebui să se întâlnească. ”Un singur rege în junglă” este titrată confruntarea, ceea ce face referire la faptul că unul dintre ei își va distruge recordul de victorii consecutive.

Meciul dintre cei doi ar urma să ia loc pe data de 4 mai 2019 în Rusia, la Grozny.

50 de lupte a disputat până acum Mayweather și le-a câștigat pe toate. 50 din 50, dintre care 27 fiind victorii prin KO. Nici viitorul său adversar nu stă rău la acest capitol, Khabib luptându-se de 27 de ori și câștigând tot de fiecare dată.

OFFICIAL!Khabib Nurmagomedov vs Floyd Mayweather May 4, 2019.

Publicată de Khabib Nurmagomedov pe Marţi, 27 Noiembrie 2018