Informații noi despre vânzarea clubului Dinamo. Cornel Dinu: “Ați mai auzit vreodată, în lume, de o asemenea tranzacție?”

cornel-dinu

Șeicul Tahnoon Nimer, care administrează grupul de investiții Abu Dhabi Business Development, a anunțat că este aproape să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. Cornel Dinu este sceptic în privința acestei tranzacții, după ce a discutat cu ambasadorul României la Abu Dhabi.

Abu Dhabi Business Development este un grup care deține peste 60 de companii și care a achiziționat recent gruparea britanică Charlton Athletic, din a doua ligă engleză, pentru 65 de milioane de euro.

Am vorbit la telefon cu domnul Adrian Măcelaru, care este ambasadorul nostru la Abu Dhabi, de vreo zece ani. Eram curios să aflu ce se întâmplă. Pot să vă spun că există un anumit interes.

Patronii acestui fond de investiții, care au cumpărat Charlton Athletic, reprezintă o familie onorabilă de șeici din Arabia. Se interesează și de Dinamo. E o poveste, să vedem.

În momentul în care vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro, după care trece la 10 milioane… nici măcar râsul nu te mai pufnește. Ați mai auzit vreodată, în lume, de o asemenea tranzacție? <<Îți dau 40.000 de euro, după care vin cu 10 milioane>>“, a spus Cornel Dinu la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> Dănciulescu a prins curaj după ce arabii au anunțat că preiau echipa din Ștefan cel Mare: ”Dinamo nu moare!”