RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dănciulescu a prins curaj după ce arabii au anunțat că preiau echipa din Ștefan cel Mare: ”Dinamo nu moare!”

Ionel Dănciulescu (43 ani), team-managerul lui Dinamo, a postat un mesaj categoric chiar în ziua în care șeicul Tahnoon Nimer a confirmat interesul pentru preluarea clubului din Capitală.

Arabii vor cumpăra Dinamo doar dacă echipa nu are probleme legate de retrogradare și de obținere a licenței pentru viitorul sezon al Ligii 1.

Roș-albii se pregătesc în cantonamentul din Spania pentru principalul obiectiv al clubului: accederea în play-off. În acest moment, clubul din Capitală se află pe locul 9 în Liga 1, la 7 puncte de ultimul loc care asigură prezența la ”masa bogaților”.

Chiar dacă au vândut jucători precum Dan Nistor sau Denis Ciobotariu pentru a își asigura stabilitatea financiară, bucureștenii au motive de bucurie: șeicul Tahnoon Nimer, actualul președinte la Charlton și reprezentant al grupului de investiții Abu Dhabi Business Development, a anunțat oficial că va prelua Dinamo.

În aceeași zi în care arabii au făcut marele anunț, ”Corbul” a postat pe rețelele de socializare un mesaj categoric pentru toată suflarea dinamovistă.

”Dinamo nu moare! DDB!!!” este mesajul postat de Dănciulescu, alături de o fotografie cu Mirel Rădoi, selecționerul României, și Florin Prunea, președintele ”câinilor”.

Dinamo nu moare!! DDB!!! #cainiirosii

Publicată de Ionel Danciulescu pe Vineri, 17 ianuarie 2020

Citește și Șeicii care au cumpărat Charlton au anunțat OFICIAL că o vor prelua pe Dinamo

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare