Incidente înaintea meciului Liverpool – Real Madrid. Autocarul “galacticilor”, atacat de ultrași englezi

Foto: Profimedia

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre Stadionul “Anfield Road”, unde campioana Spaniei evoluează, miercuri, de la 22:00, cu Liverpool, în manșa secundă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor.

Sute de suporterii englezi au întâmpinat formația spaniolă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar, potrivit marca.com, citată de news.ro. Unul dintre geanurile autocarului a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit.

Liverpool a reacționat, condamnând “comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al “câtorva persoane”, potrivit BBC.

Un purtător de cuvânt al clubului Liverpool a declarat: “Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili.”

l profimedia 0605494428
Foto: Profimedia

Citește și Champions League | PSG şi Chelsea, primele semifinaliste din acest sezon! Bayern şi FC Porto părăsesc competiţia în sferturi