Champions League | PSG şi Chelsea, primele semifinaliste din acest sezon! Bayern şi FC Porto părăsesc competiţia în sferturi

Meciurile retur din sferturile UEFA Champions League au fost adevărate lupte între cele mai bune echipe din Europa în acest moment.

PSG – Bayern Munchen şi Chelsea – FC Porto sunt meciurile care s-au disputat marţi seară în a doua manşă a sferturilor Champions League.

Champions League CHELSEA scaled
Sursa foto: Profimedia Images

În primul meci al serii, la Paris s-au întâlnit PSG şi Bayern Munchen, partidă care nu a mai fost la fel de spectaculoasă ca în tur.

Scorul final al returului de pe Parc des Princes a fost de 0-1, după ce unicul gol al întâlnirii a fost marcat de fostul jucător al ,,parizienilor”, Choupo-Moting, în minutul 40 al jocului.

Al doilea meci al serii de Champions League s-a disputat în Spania, la Sevilla, între Chelsea şi FC Porto, după ce partida tur a avut loc pe acelaşi stadion.

De această dată meciul s-a terminat cu scorul de 0-1, după ce în prima manşă londonezii s-au impus cu scorul de 2-0. Golul din retur a fost înscris de către Taremi, în minutul 90+4 al jocului.

Astfel, după meciurile de marţi seară, PSG şi Chelsea sunt primele semifinaliste ale acestui sezon de UEFA Champions League.

Champions League 2 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Champions League | Mbappe, show total cu Bayern! Chelsea, aproape de semifinale, după 2-0 cu Porto