RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Incendiu la baza sportivă a FCSB-ului de la Berceni! Cine este persoana găsită fără suflare

La baza sportivă din Berceni a celor de la FCSB a izbucnit un incendiu în noaptea de marți spre miercuri, iar mai multe autospeciale au ajuns de urgență la fața locului pentru a interveni!

UPDATE 10:30: Conform ultimelor informații, persoana care s-a stins din viață era unul dintre paznicii bazei de pregătire a lui Gigi Becali. Persoana în cauză avea 50 de ani. Incendiul s-a produs în zona unde patronul FCSB-ului obișnuia să cazeze mai multe persoane nevoiașe.

Știrea inițială- Potrivit primelor informații de la fața locului, incendiul s-ar fi produs la etajul unu al unui complex din incinta bazei de pregătire. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma nefericitului eveniment s-a constatat decesul unei persoane carbonizate, dar și intervenția medicilor pentru alte două persoane.

“Incendiul s-a manifestat în 3 camere, pe o suprafață de aprox. 100 mp, am intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și trei echipaje de prim-ajutor, dintre care unul de Terapie intensivă mobilă. Ca victime, a fost o persoană carbonizată decedată și două persoane care cu solicitat primul ajutor, fără transport la spital, cu atac de panică și intoxicate cu fum. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră de locuit, erau locuite. S-au autoevacuat aproximativ 50 de persoane, până la sosirea noastră”, a precizat Mihnea Niculae, ISU București-Ilfov.

Alte 50 de persoane au fost evacuate imediat după ajungerea la fața locului a pompierilor. Până în acest moment însă nu se cunoaște cauza producerii incendiului.

Citește și VIDEO | Un copil, bătut cu pumnii și picioarele de un fost antrenor de fotbal! „Ce să îmi facă Poliția? Te cheamă Dinamo cumva?”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare