Panică la Dinamo! Încă un jucător a plecat și e dorit de FCSB: ”Logic, dacă nu e plătit”

Sursa foto: ProSport
Sursa foto: ProSport

Dinamo este într-o situație critică în Liga 1 și se bate pentru supraviețuirea în primul eșalon fotbalistic din România.

Nici la nivelul Centrului de Copii și Juniori, clubul din Ștefan cel Mare nu stă mai bine. Recent, un jucător de mare perspectivă s-a despărțit de ”câini”. Portarul Aleksandr Mitrovic și-a reziliat contractul cu Dinamo din cauza restanțelor de ordin financiar și a devenit liber de contract.

Goalkeaper-ul de numai 17 ani este fiul fostului atacant care a trecut pe la FC Național, Slavișa Mitrovic. După despărțirea de Dinamo, tânărul jucător are deja oferte de la cluburi din Liga 1, fiind dorit insistent de FCSB și FC Voluntari, lucru confirmat și de Gabi Răduță.

Aleksandr Mitrovic dinamo scaled 1

Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului din Ștefan cel Mare a criticat și maniera conducerii lui Dinamo de a gestiona situația tinerilor jucători din propria curte.

„Bineînțeles că-i pierd pe toți, dacă nu-i plătesc?! Din păcate, Dinamo nu a știut să aibă grijă de copiii ei. Își bat joc. Mitrovic chiar e talentat, v-am mai spus asta, el și Eșanu putând constitui viitorul clubului mulți ani de aici înainte. Aleksandr e dorit de multe cluburi, FCSB și Voluntari știu eu, că și pe mine m-au chestionat despre el, iar eu l-am lăudat, pe merit. Logic că a plecat dacă nu e plătit”, a explicat Gabi Răduță, conform gsp.ro.

Gabi Raduta

Aleksandr Mitrovic încă nu a debutat la echipa mare a lui Dinamo într-un meci oficial. Singura partidă în care a avut șansa să apere buturile formației din Ștefan cel Mare a fost amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, pierdut cu 0-3. În ultimele partide, portarul de 1,91 metri a fost rezerva lui Gudmund Kongshavn la prima echipă, în absența lui Eșanu din cauza unei accidentări.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamoviştii, apel disperat! Câţi bani le trebuie pentru a salva baza de la Săftica