Dinamoviştii, apel disperat! Câţi bani le trebuie pentru a salva baza de la Săftica

Dinamo riscă să piardă baza de la Săftica din cauza datoriilor către ANAF, însă fanii sunt decişi să se mobilizeze pentru a păstra baza tradiţională de pregătire.

Dinamo riscă să piardă baza de la Săftica din cauza datoriilor către ANAF, însă fanii sunt decişi să se mobilizeze pentru a păstra baza tradiţională de pregătire.

Suporterii alb-roşiiilor au făcut un nou apel pentru a strânge fondurile necesare. În acest moment, “câinii” trebuie să mai obţină cât se poate de repede 18.000 de euro.

PCH continuă să stângă bani pentru Săftica! Fanii lui Dinamo au făcut anunţul pe pagina de Facebook şi au comparat cauza cu cea a reabilitării Catedralei Notre-Dame după incendiul mistuitor din urmă cu doi ani.

15 APRILIE – episodul 1

2019, ziua 15, luna aprilie: Un incendiu devastator mistuie unul din simbolurile culturii și tradiției europene, Catedrala Notre-Dame din Paris.

Nouă secole de istorie puse la pământ în câteva zeci de minute.

Europa creștină are o tresărire de orgoliu, chiar din noaptea aceea și zeci de mii de persoane încep să doneze pentru ca Notre-Dame să recapete viață și să fie refăcută.

În 2024 se preconizează redeschiderea catedralei pentru public.

2021, ziua 15, luna aprilie: NU ȘTIM DACĂ VOM MAI AVEA BAZA DE LA SĂFTICA!

Trebuie să mai strângem aproximativ 18.000€

Avem timp să ne mobilizăm și să salvăm ce este al nostru” – a fost comunicatul postat pe pagina de Facebook PCH.

dinamoviştii

35.000 de euro a fost datoria iniţială către ANAF, scadentă astăzi, 15 aprilie, după o amânare iniţială a termenului de plată. Suporterii reuşiseră să strângă aproape jumătate din sumă, însă speră să obţină şi restul pentru a achita datoria stringentă către bugetul statului.

În campionat, Dinamo va începe playout-ul de pe locul al 14-lea, iar în Cupa României alb-roşiii au pierdut prima manşă a semifinalei cu Astra Giurgiu.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Ricardo Grigore, “făcut praf” de fostul președinte al unui club din Liga I: “Așa ceva este inadmisibil. Intolerabil”