Încă o declarație de dragoste pentru Șumudică din partea unui internațional: “Aș merge cu el oriunde”

marius-sumudica-gaziantep

Alexandru Maxim este încântat deja de colaborarea cu Marius Șumudică după ce fotbalistul a ales să ajungă la Gaziantep în iarnă. 

Iar acum nu regretă deloc mutarea, mai ales că lucrează cu un antrenor care l-a cucerit foarte repede.

“Mi-aș dori să continui alături de staff-ul lui Marius Șumudică, indiferent de locul unde vor ajunge. Ne-am apropiat destul de mult în ultima perioadă, e o persoană cu care pot vorbi direct, apreciez sinceritatea și faptul că la dânsul cuvântul e cu adevărat cuvânt”, a vorbit Maxim pentru Digi Sport. 
maxim gaziantep
Mijlocașul a stat în carantină de la revenirea în Turcia și este rezervat în privința fotbalulul jucat în etapa post pandemie.

„Echipa a început deja antrenamentele, abia aștept să mă văd cu băieții și să revin pe teren. Cred că va fi destul de dificil, am auzit că la Beșiktaș sunt infectate vreo opt persoane, printre care și jucători. Mi se pare imposibil să te antrenezi două săptămâni și să reiei campionatul după două luni de pauză. 

Nu regret că am plecat de la Mainz, nu îmi doresc decât să termin campionatul aici în Turcia. Din câte am înțeles, nu se știe foarte clar când vom putea începe competiția. Sper să se întâmple acest lucru cât mai repede. S-a văzut în repriza a doua a meciurilor din Bundesliga că jucătorii nu au ritmul de dinainte”, a mai adăugat fotbalistul de 29 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Antrenorul la care echipele din Liga 1 trebuie să apeleze imediat: “Ar fi un salt important pentru fotbalul românesc”