RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Antrenorul la care echipele din Liga 1 trebuie să apeleze imediat: „Ar fi un salt important pentru fotbalul românesc”

Ladislau Boloni a devenit liber de contract după ce și-a reziliat angajamentul cu belgienii de la Antwerp.

Iar Basarab Panduru îl propune pe fostul selecționer granzilor din fotbalul românesc. Tehnicianul de 67 de ani nu a pregătit până acum nicio echipă de club de la noi, dar el poate fi tentat acum de o ofertă venită din Liga 1, crede expertul tv.

„Avem un mare antrenor care în momentul ăsta e liber de contract, Ladislau Boloni. Formațiile de la noi care vor să ducă jucătorii la un alt nivel pot profita de asta. Eu bănuiesc că ar vrea să se întoarcă.

Mi s-ar părea un salt pentru fotbalul românesc, dacă ai reuși să-l aduci pentru următorii 2 ani de zile. Am merge într-o altă era a fotbalului. Pot să-l aducă FCSB, Craiova, Dinamo, echipe care vor să facă ceva”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Boloni s-a despărțit de Atwerp zilele trecute după trei ani petrecuți pe banca belgienilor. Plecarea românului a generat reacția imediată a jucătorilor antrenați până nu demult de fostul recordmen al selecțiilor în naționala României. Mbokani a transmis un mesaj emoționant la auzul veștii că Boloni nu va mai continua la echipă.

„Voi știți că Boloni nu a fost numai un antrenor pentru mine. Mi-a fost tată. Am avut o relație bună încă de la Standard, chiar și în afara fotbalului. De exemplu, îi cunosc familia bine. 

Am discutat mult la echipa și constant îmi cerea să vorbesc cu jucătorul X sau Y, dacă apărea vreo problemă. Cred că e un om extraordinar și un antrenor de top. Și cred că a fost o decizie greșită să fie lăsat să plece”, a spus congolezul de 34 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Fanii dinamoviști au luat foc: “Ne mai trebuie 225.000 de euro urgent”. Pericol real pentru club

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare