În cât timp se poate adapta Dennis Man la Parma! ,,E un mare talent, dar Italia e altceva”’

FOTO: Profimedia

Dennis Man a doborât recordul de cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1 în afară, după ce a semnat cu italienii de la Parma.

13 milioane de euro au plătit oficialii grupării din Serie A, pentru a-şi asigura serviciile atacantului de 22 de ani, fiind golgheterul campionatului la momentul transferului.

profimedia 0595264850 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Daniel Pancu, fost jucător în Italia, este convins că Dennis Man se va impune la Parma, doar că mai are nevoie de un timp de adaptare. Acesta este de părere că atacantul de 22 de ani va fi pus la punct cu tot ceea ce înseamnă fotbalul italian în jumătate de an.

,,Dennis Man e un mare talent, dar are nevoie de timp în Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze.

pancu 1

Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului.

Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. 

Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni., a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

14 goluri a marcat Dennis Man pentru FCSB în Liga 1, înainte de a se transfera la Parma, în Serie A, pentru o sumă fabuloasă.

Dennis Man inter

Citeşte şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pariurile unui antrenor din Liga 1: ,,Se vor adapta foarte bine”