Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pariurile unui antrenor din Liga 1: ,,Se vor adapta foarte bine”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt tinerii jucători cu care cei de la Parma speră să scape de retrogradare în acest sezon de Serie A.

Dacă Mihăilă a înceeput să prindă meciuri ca titular la Parma, Dennis Man încă se află în perioada de adaptare în Italia.

mihaila2 profimedia 0593915673 scaled
Foto: LaPresse – Tano Pecoraro (Profimedia)

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani a vorbit despre transferurile celor doi jucători în Serie A. Acesta este de părere că Mihăilă se potriveşte cel mai bine pentru stilul Parmei, iar Man mai are nevoie de încă o perioadă de acomodare.

Sunt profiluri diferite de jucători. Unu e de explozie, altul e mai mult cu mingea. Stilul de joc îl avantajază mai mult pe Mihăilă, dar sunt doi jucători de care trebuie să fim mândri pentru că reprezintă România la cel mai înalt nivel. Au nevoie de timp și de sprijin.

marius croitoru

Eu cred că se vor adapta foarte bine. E important și ce se întâmplă la Parma.  Una e să joci la o echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare și alta e când este la mijlocul clasamentului. Nu cred că aceste transferuri pot fi eșecuri. Mihăilă joacă foarte bine, iar Man mai are nevoie de timp.”, a declarat Marius Croitoru, pentru ProSport.

91 de minute a adunat Dennis Man pentru Parma în cinci jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a jucat 9 meciuri pentru italieni, reuşind un gol şi o pasă decisivă.

dennis man parma udinese profimedia 0592457933 scaled
Sursă foto: Profi Media Images

Citeşte şi Parma a condus cu 2-0, dar a ratat victoria! Cum s-au descurcat Valentin Mihăilă și Dennis Man