Fostul mare baschetbalist american a postat în seara de dinaintea tragediei pe o rețea de socializare un mesaj de felicitare pentru LeBron James. 

Sportivul celor de la Los Angeles Lakers l-a depășit pe Kobe Bryant în topul jucătorilor cu cele mai multe puncte reușite de-a lungul timpului în NBA. Se întâmpla chiar sâmbătă, atunci când LeBron a ajuns după meciul cu Philadelphia la 33.655 de puncte, cu 11 mai multe decât avea Kobe. Astfel cele două legende ale lui Lakers se află pe locurile 3 și 4 în această ierarhie, după Kareem Abdul Jabar și Karl Malone.

Iar după ce LeBron a reușit să îl depășească, Bryant a postat un mesaj de încurajare pentru cel care tocmai îi bătuse recordul: „Continuă să duci jocul mai departe! Mult respect, fratele meu!”. Nimeni nu s-a gândit în acel moment că ar putea fi ultima postare a lui Kobe. Legendarul baschetbalist care a evoluat toată cariera doar pentru echipa din orașul îngerilor avea să moară a doua zi într-un grav accident de elicopter.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul emoționant al lui Ghiță Mureșan după moartea lui Kobe Bryant. „A convins mulţi copii să vină la baschet”