Ilie Năstase a vorbit despre moarte și testament. “Nasty” nu are loc de veci!

Ilie Năstase a acordat un interviu în care a vorbit, printre altele, despre moarte și testament. În vârstă de 75 de ani, fostul mare jucător de tenis a dezvăluit că nu are loc de veci.

Acesta a primit o „ofertă” din partea lui Ion Țiriac (81 de ani).

“Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a declarat Ilie Năstase, pentru playsport.ro.

ilie-nastase

Ion Țiriac i-a propus lui Năstase un loc de veci.

M-a întrebat Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi apoi mi-a zis> M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: > Acum ar fi momentul să mai facem schimb!, a declarat Ilie Năstae, potrivit sursei citate.

Nastase Tiriac

Prietenul meu e naşul fiicei mele, Charlotte, care locuiește în Statele Unite, deci nu are de ce să-şi facă cineva vreo grijă pe tema asta. Nașul ei o iubește și îi este aproape, a mai spus fostul mare sportiv.

“Nasty” a câștigat 58 de competiții la simplu, printre care se numără US Open în 1972 și Roland Garros în 1973.

Citește și Ilie Nastase, răspuns pentru cei care spun că a rămas fără bani în cont: ,,România e singura ţară în care mă simt sărac”