VIDEO | Il Luce, învins de coronavirus în duelul cu fosta sa echipă! Revanșă pentru Șahtior după Supercupa Ucrainei

Dinamo Kiev a suferit prima înfrângere a sezonului, dar rămâne lider cu un punct peste Șahtior, în ciuda eșecului sever de astăzi.

Fără 13 jucători, în continuare pozitivi după ultimele controale efectuate, vicecampioana Ucrainei a fost învinsă fără drept de apel în etapa a 9-a a campionatului din țara vecină. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk și-a luat astfel revanșa după eșecul din Supercupa Ucrainei.

dinamo kiev 1

Junior Moraes a deschis scorul în minutul 34, dar cea mai mare lovitură a primit-o Lucescu în prelungirile primei părți atunci când a rămas fără Sydorchuk, eliminat. Este al doilea meci dintre ultimele trei în care mijlocașul își lăsa echipa în inferioritate numerică. S-a mai întâmplat în finalul partidei cu Ferencvaros din Champions League.

În superioritate numerică, Șahtior s-a desprins în repriza secundă. Marcos Antonio și Alan Patrick au marcat golurile unei victorii cu 3-0 a portocaliilor. După acest succes clar, minerii s-au apropiat la doar un punct de Dinamo Kiev după 9 etape jucate din actualul sezon al primei ligi ucrainiene.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Cosmin Olăroiu, egalul lui Fabio Cannavaro! Titlul în China se decide joi, după o primă manșă albă