VIDEO | Cosmin Olăroiu, egalul lui Fabio Cannavaro! Titlul în China se decide joi, după o primă manșă albă

Jiangsu Suning și Guangzhou Evergrande se întâlnesc în finala improvizată a Superligii Chinei, într-un sezon a cărui structură a fost modificată din cauza pandemiei de coronavirus. 

Ambele partide au fost programate pe arena din Suzhou iar accesul spectatorilor a fost permis. Cu Alex Teixeira în atac, fostul fotbalist al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a obținut un rezultat care îi dă mari speranțe pentru duelul decisiv de joi.

Iar parcursul din ultimele luni îi dă dreptul fostului antrenor al roș-albaștrilor să spere că se va încorona campion și în China așa cum s-a întâmplat deja în România, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Jiangsu Suning este neînvinsă în ultimele 14 partida oficiale și poate câștiga primul titlu din istorie.

Ar fi însă al doilea trofeu important din vitrina clubului, după ce Dan Petrescu a câștigat pe banca galben-albaștrilor Cupa Chinei în urmă cu cinci ani. Și mai mare ar fi performanța izbutită de Olăroiu dacă echipa sa se va impune, pentru că întâlnește în ultimul act echipa care din 2011 încoace a ratat un singur trofeu de campioană al celei mai populate țări de pe glob.

CITEȘTE ȘI –>> Simona Halep, executată de statul român! Războiul pe care campioana noastră îl duce cu autoritățile