Gigi Becali l-a criticat fățiș pe Nicolae Dică, după eșecul cu Sepsi (2-4). Patronul FCSB a comparat jocul roș-albaștrilor cu cel practicat de Gaz Metan Mediaș, al cărei antrenor este dorit la FCSB. 

În stilul caracteristic, Gigi Becali a declarat că nu-l dă afară pe Dică, dar tot ce spune patronul FCSB duce la o singură concluzie: antrenorul FCSB și-a pierdut sprijinul.

Becali a avut reacții dure după eșecul de la Sfântu Gheorghe și a comparat jocul echipei sale cu cel al formației Gaz Metan Mediaș, acolo unde Mihai Teja face minuni cu un lot cotat mult mai slab.

Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus şi ei n-au înţeles, e problema ta. Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint„, a spus Becali la TV Digi Sport.

Potrivit sursei citate, tocmai antrenorul echipei lăudate de patronul FCSB ar fi înlocuitorul lui Nicolae Dică.

Lui Becali îi place că Mihai Teja este un adept al jocului ofensiv. În plus, omul de afaceri crede că, odată ce se înțelege cu Teja, i-ar fi mai ușor să transfere jucătorii pe care îi vrea de la Gaz Metan, Olaru și Fortes.

CITEȘTE și Gigi Becali regretă că l-a adus pe Dică: „Îl iubesc, ca om. Ca antrenor, să mă ierți!”