Îl forțează să plece! Becali îi face vânt lui Dică și pregătește venirea noului antrenor

Gigi Becali l-a criticat fățiș pe Nicolae Dică, după eșecul cu Sepsi (2-4). Patronul FCSB a comparat jocul roș-albaștrilor cu cel practicat de Gaz Metan Mediaș, al cărei antrenor este dorit la FCSB. 

În stilul caracteristic, Gigi Becali a declarat că nu-l dă afară pe Dică, dar tot ce spune patronul FCSB duce la o singură concluzie: antrenorul FCSB și-a pierdut sprijinul.

Becali a avut reacții dure după eșecul de la Sfântu Gheorghe și a comparat jocul echipei sale cu cel al formației Gaz Metan Mediaș, acolo unde Mihai Teja face minuni cu un lot cotat mult mai slab.

Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus şi ei n-au înţeles, e problema ta. Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint“, a spus Becali la TV Digi Sport.

Potrivit sursei citate, tocmai antrenorul echipei lăudate de patronul FCSB ar fi înlocuitorul lui Nicolae Dică.

MIHAI TEJA 2

Lui Becali îi place că Mihai Teja este un adept al jocului ofensiv. În plus, omul de afaceri crede că, odată ce se înțelege cu Teja, i-ar fi mai ușor să transfere jucătorii pe care îi vrea de la Gaz Metan, Olaru și Fortes.

CITEȘTE și Gigi Becali regretă că l-a adus pe Dică: „Îl iubesc, ca om. Ca antrenor, să mă ierți!”