Ibrahimovic, show total la Moscova: Câștigă Rusia!

Zlatan Ibrahimovic nu va juca la Cupa Mondială, dar tot a ajuns în Rusia. Suedezul de 36 de ani promovează compania americană VISA la Campionatul Mondial. 

La sosirea la Moscova, “Ibra” le-a răspuns jurnaliștilor ruși în stilul său inconfundabil. Starul lui LA Galaxy s-a ținut de glume, spunând că Rusia va câștiga cupa tocmai pentru că el a ajuns acolo!  “Ibra” le-a mai transmis rușilor să caute un loc la Moscova pentru a-i amplasa statuia.

“Preiau eu de aici”, a spus Ibrahimovic la aeroportul moscovit. 

“Rusia o să câștige. De ce? Pentru că sunt eu aici! Am promis că o să fiu la Mondial. Sunt aici! Trebuie să găsim un loc în Moscova ca să punem statuia mea”a glumit Ibrahimovic.

Ibra mizează pe Germania sau Brazilia

Răspunzând apoi serios întrebărilor, Ibrahimovic este de părere că trofeul va merge la una dintre favorite.

“Cred că Brazilia, Spania, Germania, evident Suedia și Argentina sunt favorite. Germania este o mașinărie de fotbal. Întotdeauna face treabă bună. Nu are un star, dar are 22 de jucători fantastici! Toate celelalte echipe trebuie să fie atente la Germania! 

Sunt multe naționale puternice. Eu am sentimentul că Brazilia va face lucruri mari, mai ales după ce s-a întâmplat la ultimul campionat mondial”, a spus Ibrahimovic.

Suedezul are și jucătorii favoriți pentru acest campionat mondial. Ibra crede că “Pogba, Mbappe și Neymar vor ieși în evidență la acest turneu final”.

CITEȘTE și Azi începe Campionatul Mondial din Rusia! 12 stadioane, 32 de echipe, 8 grupe. Programul

Atacantul nu s-a lăsat până nu a aruncat și câteva săgeți către selecționerul Suediei:

“Cred că Suedia are mai puțină presiune când nu sunt eu. Când sunt eu, toată lumea știe că trebuie să câștigăm!” 

116 selecții are Ibrahimovic la naționala Suediei

62 de goluri a marcat “Ibra” pentru suedezi

 

Spynews.ro