RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ibrahimovic a mai băgat o „fisă” pe final de an: „Eu sunt în top de 25 de ani, alții au dispărut”

Suedezul a încercat din nou să atragă atenția fanilor fotbalului cu niște declarații controversate în ultimele zile din 2020. 

La 39 de ani, atacantul lui AC Milan este mândru de realizările sale și arată cu degetul alți foști mari fotbaliști care nu au reușit să se mențină la același nivel după ce au ajuns în vârf.

„Nu aș schimba cele 12 Guldbolle pentru unul de la France Football, pentru că pentru mine asta înseamnă continuitate. Am văzut pe mulți care au câștigat Cupa Mondială, Campionatul European, Champions League, chiar Balonul de Aur, au avut un an fantastic, apoi au dispărut. Eu sunt în joc de 25 de ani! Mereu în top. E o mare diferență”, s-a lăudat nordicul revistei Sport Week. 

Suedezul nu a câștigat Liga Campionilor și nu a jucat nici măcar în semifinalele unui turneu final alături de naționala țării sale, dar acest lucru nu îl împiedică să spună că un singur fotbalist a fost mai bun decât el în istorie.

„Sunt complet și asta e magia mea. Eu sunt focusat. Când eu fac ceva, trebuie să mă ajungi. În teren, sunt 200 % concentrat și pretind la fel și de la coechipieri. Dupa aceea, glumim.

La 13-14 ani am decis să devin numărul unu din lume, iar povestea asta am scris-o singur. Brazilianul Ronaldo a rămas idolul meu, însă doar Maradona a fost mai bun ca mine. Diego este cel mai mare din toate timpurile!”, a mai declarat în stilul său caracteristic fotbalistul suedez. 

CITEȘTE ȘI –>> Șoc la Manchester City! Meciul cu Everton a fost amânat în ultimul moment. Probleme mari pentru Guardiola

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare