Ianis Hagi, “rege” în Scoția: “Rangers avea nevoie de ispirație!”

Rangers a câștigat aseară, scor 1-0, partida contra celor de la St. Johnstone, grație reușitei internaționalului român și menține astfel distanța din clasament fața de marea rivală, Celtic!

Ianis Hagi se pare că a reușit să își recapete forma bună pe care a avut-o în momentul în care a ajuns pe Ibrox, iar evoluția din partida de aseară l-a cucerit definitiv pe antrenorul Steven Gerrard. Internaționalul român a fost decisiv, marcând unicul gol al meciului, printr-un șut de senzație.

“Rangers avea nevoie de inspirație, iar românul a demarat printre fundași și a găsit cu experiență colțul, jos. Acum poate pretinde că e omul necesar în astfel de meciuri strânse. Hagi a produs un șut crucial asemănător în triumful cu Hibernians, de Boxing Day.

IanisHagi

Într-o seară în care echipa nu a strălucit, atacantul de 22 de ani și-a demonstrat valoarea”, l-a caracterizat ziarul Daily Record.

Ianis Hagi a bifat în acest sezon pentru formația scoțiană nu mai puțin de 30 de meciuri, reușind să marcheze 5 goluri și să le ofere colegilor săi 11 pase decisive.

Citește și VIDEO | Ianis Hagi, prima reacție după ce a fost declarat omul meciului: “E una dintre calitățile mele!”

Citește și EXCLUSIV | Acuze grave pentru conducerea FRF: “Au încercat să se sustragă de la controlul ANAF!”