RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ianis Hagi, mesaj către Mirel Rădoi! „Nu am avut ocazii, trebuie să-l întrebați pe selecționer”

Naționala României a suferit încă o înfrângere, 0-4 cu Norvegia, iar moralul în cadrul lotului este la cote critice. Ianis Hagi s-a declarat dezamăgit după o nouă seară neagră pentru ‘tricolori’ și a transmis un mesaj voalat către selecționerul Mirel Rădoi.

La Oslo, Ianis Hagi a jucat până în minutul 64. Haaland (13′, 64′, 74′) și Sorloth (39′) au înscris pentru Norvegia, care și-a creat 21 de ocazii de gol.

România a căzut pe locul doi în clasamentul grupei 1 din Liga Națiunilor, dar poate pierde și această poziție dacă Austria învinge Irlanda de Nord.

Pentru ‘tricolori’ urmează meciul cu Austria, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Este un rezultat la care nu ne-am așteptat, este dezamăgire mare, dar nu asta e fața echipei naționale. Am prins din nou o zi mai puțin bună. Dar dacă stăm să ne plângem după fiecare meci, chiar dacă analizele sunt dureroase, nu e bine, singura soluție e să ne uităm la următorul meci al echipei naționale.

Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault.

Suntem la început de drum cu noul selecționer și nu am putut aplica pe teren ce ni se transmite de pe margine. Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie din acest motiv. Fotbalul este un sport colectiv, noi nu am jucat bine, s-a simțit pe teren, s-a văzut la TV. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți da randament, dar eu cred că avem jucători care pot face diferența„, a spus Ianis Hagi la Pro X.

CITEȘTE ȘI -> România, victimă sigură cu Austria? Mitriță: “Nu vrem să ne facem iar de râs”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare