Ianis Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB. Decarul Viitorului este de părere că formația din Capitală poate termina sezonul chiar și pe locul 4 în play-off.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru formația din Constanța și i-a eliminat pe olteni din Cup României. ”Leii” din Bănie au ratat, din nou, o lovitură de la 11 metri.

Chiar dacă s-au calificat în premieră în finala Cupei României, elevii lui Gică Hagi au planuri mari. Ianis Hagi, căpitanul Viitorului, este de părere că orice se poate întâmpla în play-off, iar FCSB poate încheia sezonul în afara locurilor care permit accederea în cupele europene.

”Suntem fericiți că am ajuns în prima finală din istoria clubului. Avantajul din prima manșă nu conta atât de mult. Am intrat cu gândul să câștigăm. Craiova a avut ocaziile ei, chiar ne-a dominat după pauză. E firesc atunci când se întâlnesc două echipe ofensive. Din nou a ieșit un meci foarte spectaculos.

Acum suntem cu gândul la meciul cu CFR Cluj. Încercăm să ajungem cât mai sus și în campionat. Nu vrem să luăm locul Craiovei. Ce, ei nu pot termina pe locul doi, iar noi pe locul trei? Toată lumea este pregătită pentru meciul următor! Obiectivul nostru rămâne locul 3.” a declarat fiul ”Regelui” pentru DigiSport.

Citește și Oltenii, cu moralul la pământ: ”Problema noastră principală este că avem infirmeria plină”