Helmuth Duckadam dă de pământ cu CSA Steaua: “Acest proiect suținut de Armată a fost un EȘEC TOTAL!”

Helmuth Duckadam, directorul de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre situația grea prin care va trece fotbalul românesc după ce pandemia de Covid-19 va trece.

Duckadam consideră că multe echipe din fotbalul românesc vor avea dificultăți după ce va trece pandemia COVID 19 și chiar preconizează că multe formații se vor desfința.

„Este tragic tot ceea ce se întâmplă acum. Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total.”, a declarat Helmuth Duckadam pentru ProSport.

“Eroul de la Sevilla” a declarat că nu prevede un viitor strălucit pentru CSA Steaua, mai ales că din 2017 până în 2020 echipa nu a promovat din Liga 4.

Voi credeți că Aramata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul? Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară. Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro, nici la Liga 4…dar nici la Liga 2 nu vor găsi vreun patron.

Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect suținut de Armată a fost un eșec total. Tu vrei să ajungi în Liga 1, dar din 2017 până în 2020 nu ai fost în stare să promovezi nici măcar din Liga 4. Păi echipa asta trebuia să fie acum cu Rapidul în Liga 2, iar la vară în Liga 1, dar CSA tot prin Liga 4 joacă”a mai spus Duckadam.

CITEȘTE ȘI: Stanciu la CFR? Becali îi râde în nas fostului stelist: “Aş vrea să se ducă Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei!”

Spynews.ro